Vierde editie Wâldpop met gevarieerd programma

0
6
Burgum - waldpop

BURGUM – Op Hemelvaartsdag, donderdag aanstaande, vindt alweer voor de vierde keer het Wâldpop festival plaats. De organisatie is er wederom in geslaagd een sterke line-up neer te zetten met veel variatie. Mr. Wallace, misschien wel één van de meest veelbelovende uptempo skabands van Nederland wist al meerdere popprijzen in de wacht te slepen en stonden voorheen al eens op het Zwarte Cross-festival en het Bevrijdingsfestival. PiT kreeg bij de eerste editie van Lytske Wâldpop in De Pleats in Burgum de meeste publieksstemmen waardoor ook zij aanwezig zijn bij deze editie van Wâldpop. PiT is een energieke liveband met een zeer uitgebreid repertoire. Daarnaast wordt de line-up compleet gemaakt met Wallstreet, Once, Ascone en DJ Gregory White. Een gedeelte van de opbrengsten van dit festival zullen ook dit jaar ten goede komen aan de jeugdvoetbalvereniging BBC in Burgum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here