Zeer geslaagde mini-musical groep 3 en 4 op Remmelt Booyschool

0
19
Doezum Filmpje muziek

Doezum Filmpje muziek-2 Doezum Filmpje muziek-4 Doezum Filmpje muziek-5 DOEZUM – Het speellokaal van de Remmelt Booyschool in Doezum was afgelopen woensdag volledig omgetoverd tot een ‘musical-zaal’. Uitgevoerd werd de mini-musical “De gevaarlijke reis”, gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Max Velthuijs, door de groepen 3 en 4. Een korte inhoud: koning Leo heeft een belangrijke brief geschreven aan zijn beste vriend in Amerika, maar zal de brief wel veilig aankomen? De trouwe dienaar van de koning besluit de zaak te controleren. En dan begint een gevaarlijke reis. De acteurs van de groepen 3 en 4 deden het fantastisch. Samen met een eigen gemaakt orkestje, een verteller (meester Joran) en met de passie van juf Hennie en Dineke van Stichting Muziekonderwijs Grootegast. Deze mini-musical is mogelijk gemaakt doordat dit schooljaar aan enkele basisscholen voor het eerst binnenschoolse AMV-lessen zijn aangeboden via Stichting Muziekonderwijs Grootegast. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de landelijke subsidieregeling De Impuls voor brede scholen voor sport en cultuur, mogelijk gemaakt door de gemeente Grootegast. Het nieuwe muziekplan ‘Muziek aan de basis’ voor de basisscholen is het afgelopen schooljaar op drie basisscholen in de gemeente Grootegast ingevoerd. Voor het komende schooljaar hebben zich inmiddels zes scholen aangemeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here