Zieke jongeren maken tocht in dure auto’s

0
22
Aduard Autrit voor zieke kinderen-8

REGIO – Rijden in een Porsche, Ferrari of Aston Martin is voor velen een droom. Voor een groep van vijftig jongeren van de Femke Stichting werd deze droom werkelijkheid tijdens ‘The ride for you’. Het idee achter deze tocht is om jongeren met een onbekende ziekte een dag in het zonnetje te zetten en om aandacht te vragen voor hun ziekte. De tocht ging door Groningen en Friesland. Rond de middag kwamen de bolides aan bij Hotel Restaurant Aduard, waar de familie Kingma de rijders trakteerde op een heerlijke lunch. Eén van de deelnemers aan de tocht is Tineke Kingma. In 2006 raakte zij in coma na een ernstig ongeval en ze knokte zich een weg terug na jarenlange revalidatie. Voor Tineke en de andere deelnemers is de tocht een welkom steuntje in de rug en bovendien gewoon een heel leuk en vooral positief dagje uit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here