Halbe Bremer Autoservice gaat voor persoonlijke aanpak

6
298
Uitgelicht Bremer

GRIJPSKERK – Halbe Bremer was naast zijn baan als monteur van F16’s op de vliegbasis in Leeuwarden al tien jaar hobbymatig bezig met het repareren en onderhouden van auto’s en motoren. In december 2013 zette hij de stap om zijn baan in Leeuwarden op te zeggen en vanaf januari dit jaar voor zichzelf te beginnen. In een bescheiden maar functioneel bedrijfspand aan de Kievitsweg startte hij Halbe Bremer Autoservice. De speerpunten van Halbe zijn simpel, maar duidelijk: een hoge kwaliteit, betaalbaarheid en klantgerichtheid. “Doordat ik in een klein pand zit en geen personeel in dienst heb kan ik mijn service aanbieden voor een lage prijs”, aldus Halbe. “Tevens werk ik zelf aan alle auto’s, waardoor ik de geschiedenis van de auto ken en een persoonlijke band opbouw met de klant”.
Halbe kan alle werkzaamheden uitvoeren die ook in grotere autogarages gedaan worden. “Ik doe hier reparaties en onderhoud van alle merken. Van een lelijke eend tot een Jaguar V12 Cabrio en van een Mercedes oldtimer tot aan een nieuwe Audi A5, ze komen allemaal langs. Ik heb net een nieuwe diagnosecomputer aangeschaft waarmee ik auto’s van alle merken en bouwjaren tot en met 2014 kan uitlezen. Daarnaast verzorg ik ook APK keuringen en verkoop ik  tweedehands auto’s. Ik heb altijd een aantal jonge en frisse auto’s staan die in het gebruik voordelig  zijn en waar je met gemak jaren mee vooruit kunt”. Klantgerichtheid is voor Halbe één van de belangrijkste speerpunten. “Ik vind het belangrijk dat klanten weten waar ze aan toe zijn wanneer ze hun auto bij mij brengen. Daarom heb ik voor de uit te voeren reparaties of het onderhoud altijd overleg met de klanten. Dit voorkomt onverwachte reparaties waardoor de klant niet wordt geconfronteerd met onvoorziene hoge kosten”.  Wat ook typerend is voor de aanpak van Halbe is zijn persoonlijke service buiten de garage om. “Als mensen in het dorp de verlichting aan laten staan waardoor  de auto niet meer wil starten, ga ik er gerust even naartoe met een stel startkabels. Of wanneer iemand niet in de gelegenheid is zijn auto te brengen, dan haal ik hem op”.
Naast de autoservice kan de klant ook met motoren terecht bij Halbe. “Ik heb hier dan wel een autogarage maar ik heb ook alles in huis om het nodige onderhoud aan motoren uit te voeren. Ik zeg wel eens: zolang er benzine of diesel in gaat, kan ik het repareren”.
Kijk voor meer informatie op www.halbebremer.nl of kom eens langs in de garage.
De koffie staat klaar! Halbe Bremer Autoservice is gevestigd aan de Kievitsweg 15A te Grijpskerk.

6 REACTIES

 1. Hi there this is somewhat of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG
  editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting
  a blog soon but have no coding experience so I wanted to get advice from someone with experience.
  Any help would be enormously appreciated!

 2. obviously like your web site but you have to check the
  spelling on several of your posts. Several of them are rife with spelling issues
  and I in finding it very troublesome to inform the truth on the
  other hand I will certainly come again again.

 3. I do not even know how I ended up here, but I thought this post was good.
  I do not know who you are but certainly you are going to a famous blogger
  if you aren’t already 😉 Cheers!

 4. Today, I went to the beach with my kids. I found a sea shell and gave
  it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.”
  She placed the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it
  pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is entirely off topic but I had to tell someone!

 5. Everything is very open with a precise explanation of the challenges.
  It was definitely informative. Your site is very useful.
  Thanks for sharing!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here