Voor auto’s, caravans én campers

4
226
Noordhorn Autowascentrum

NOORDHORN – Niet alleen auto’s worden grondig gereinigd bij Autowascentrum Noordhorn, ook met caravan of camper kan men er terecht. En dat is wel zo prettig voor wie op vakantie gaat of juist net terug komt. Er zijn verschillende programma’s voor de caravan of camper. De prijzen zijn ook nog eens zeer aantrekkelijk, caravans worden al vanaf €37,50 gereinigd en voor campers bedraagt de vanaf prijs €49,50. Dat is nog eens lekker terug komen van vakantie! Jos Martini is nu al acht jaar de eigenaar van Autowascentrum Noordhorn. Sinds drie jaar kunnen ook caravan- en campereigenaren bij hem terecht. “Ik werd eens gevraagd door iemand met een camper ze daarmee ook bij ons terecht konden. Toen we bezig waren de camper schoon te maken, kregen we direct twee telefoontjes met de vraag of we ook campers deden. Zo is dat een beetje gaan lopen.”
Ondertussen is de service aardig uitgebreid. Naast het schoonmaken van de camper of caravan, kan deze ook in de vaste was worden gezet. Op deze manier wordt hij minder snel vies en is hij beter beschermd. Ook kan de camper of caravan volledig gepoetst worden, waarna er een lak pantser wordt aangebracht. “Daarbij geven we een achttien maanden glans garantie. Op deze manier is de camper bovendien veel beter beschermd. Hierdoor gaat hij een stuk langer mee.”
Veel mensen gaan graag met een schone auto op pad tijdens de vakantie. Zowel voor de binnen- als buitenkant kan met bij het wascentrum terecht. Ook na de vakantie is het zand dat op de auto is gekomen door de stoffige zandweggetjes snel weer weggewassen. Dat geldt ook voor een groene/zwarte bovenkant van de camper of caravan, doordat deze onder de bomen heeft gestaan. Dus houd dat vakantiegevoel vast en ga naar Autocentrum Noordhorn!
Met de auto kan men zonder afspraak terecht bij de wasstraat, wie met de caravan of camper komt kan bellen met 0594-507532 of 06-13581450 voor een afspraak. Kijk voor het volledige aanbod op www.autowascentrum.nl. Autowascentrum Noordhorn is gevestigd aan de Industrieweg 26 in Noordhorn.

4 REACTIES

 1. I every time used to read piece of writing in news papers but now
  as I am a user of net therefore from now I am using net for articles or reviews, thanks to web.

 2. Hi my family member! I wish to say that this article is
  amazing, nice written and come with approximately all important infos.
  I would like to see more posts like this .

 3. I’m not sure exactly why but this weblog is loading very slow for me.
  Is anyone else having this problem or is it a problem on my end?

  I’ll check back later and see if the problem still exists.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here