Programma Music=Art bekend week 36 – 2014

0
44

ZUIDHORN – Op zaterdag 27 september vindt in Hotel in ¹t Holt aan de Hoofdstraat 2 in Zuidhorn weer het Music = Art Festival plaats. M=A is ook dit jaar zeker weer verrassend met diverse soorten elektrische en akoestische muziek, dans, theater, proza en poëzie. De bevestigde namen: Gentleman Skull (pop/rock) Caroline’s Crossing (country/folk), Mind (alternative rock), Sjazz (flamenco/jazz) en Faceless (heavy rock) Singer/songwriters: Ann Faverey en Irma Klaver, Johannes Bodingius, Shakey Deal Tiedo (Groeneveld) en The Good Case, werktheater Moi,  streetdance van SDM, dichter Lineïs, kinderboekenschrijfster Christien Boomsma, columnist Rosa Timmer en schrijver/journalist/muzikant Igor Wijnker. Presentatie Greetje Meindertsma. Live schilders: Edwin Vis en Anna Hoes, ook hangt er een muzikaal doek van Reny Kramer.
De DJ van  RocknRolla Soundsystem sluit M=A af. Vanaf 14.00 uur tot ruim na middernacht kunnen de bezoekers weer een zeer afwisselend programma verwachten. Er zijn nog onderhandelingen gaande met schrijvers, muzikanten, dichters en kunstenaars, dus de line-up is nog niet volledig. Voor meer actuele informatie: www.musicisart-zuidhorn.nl Een kaartje voor het Music=Art festival in Zuidhorn kost 10 euro in de voorverkoop, aan de kassa kost een kaartje 15 euro. Kinderen tot 16 jaar hebben gratis entree.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here