Een nat pak voor leerlingen Jan Kuipersschool

0
71
Grootegast - ice bucket challenge jan kuiperschool

GROOTEGAST – Ook in Grootegast is er flink meegedaan aan de internethype ‘Ice Bucket Challenge’. De kinderen van de groepen 5 tot en met 8 hebben (bijna) allemaal een emmer water over zichzelf of een ander kind gegooid. Ook de leerkrachten de directeur moesten er aan geloven.
Het doel van deze actie is het krijgen van aandacht voor de spierziekte ALS. Veel kinderen hebben geld ingezameld wat besteed gaat worden aan het doen van onderzoek naar de ziekte. Zo zijn er onder andere lege flessen ingezameld, klusjes gedaan of haalden kinderen geld uit eigen spaarpot voor het goede doel.
De kinderen en leerkrachten van de Jan Kuipersschool hopen dat dit geld nuttig besteed gaat worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here