Adrian Mey

0
15
Aduard - Adrian Mey fanclubdag

ZUIDHORN – De fans van Adrian Mey zitten er al een tijdje op te wachten: de jaarlijkse Fanclubavond van zanger/presentator Adrian Mey, die tegenwoordig in Aduard woont. Op zaterdag 8 november zal de Fanclubavond plaats gaan vinden in Zalencentrum Balk in Zuidhorn. Een Fanclubavond is echter geen Fanclubavond zonder de artiest zelf, en darom zal Adrian Mey een paar optredens verzorgen met zowel oud als nieuw repertoire. Ook het Stemmingsduo Unique, Jeroen Stevens, Anita Hulshof en Bert Solo zullen deze avond optreden voor het publiek. De presentatie is deze avond in handen van Mike Veldkamp. Tijdens de Fanclubavond zal er een verloting worden gehouden waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Neem voor meer informatie en kaarten contact op met Carla Verwoert, secretaresse van de Adrian Mey Fanclub. Telefoonnummer: 0594-213628.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here