Dames 2 wint van De Meeuwen

0
19

GRIJPSKERK – Voor veel teams van Volleybalclub Grijpskerk Sport je Fit was zaterdag alweer de tweede competitiedag van het seizoen. Dit jaar heeft de vereniging zeven seniorenteams die spelen in klassen uitlopend van de derde tot de promotieklasse.
Dames 2, dat uitkomt in de eerste klasse, speelde zaterdag haar tweede wedstrijd tegen De Meeuwen uit Zuidhorn. Het team, onder leiding van coach en trainer Emiel Wagenaar, heeft dit jaar enkele veranderingen ondergaan. Zij heeft onder andere van buitenaf versterking gekregen van twee nieuwe speelsters: Petra Huistra en Patricia Voogd. Vanaf de eerste set van de wedstrijd bleken de twee teams tegen elkaar opgewassen. De stand liep vanaf het begin gelijk op en uiteindelijk werd de set met 24-26 in het voordeel van Zuidhorn verloren. Daarna liet Dames 2 zien dat ze een gedreven en enthousiast team zijn. Met gedegen spel en mooie aanvallen werd niet alleen de tweede maar ook de derde set gewonnen. Tijdens de vierde set slipte de concentratie aan de kant van Grijpskerk enigszins weg. Naarmate Zuidhorn begon in te halen begon Grijpskerk steeds slechter te spelen. De vierde set werd verloren. In de vijfde set liet Grijpskerk zien dat het een goede kans maakt in de eerste klasse. Met 3-2 winst kon het team met opgeheven hoofd naar huis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here