‘Dikke truien en aardetinten zijn de trends dit seizoen’

0
14
Zuidhorn Bos mannenmode

Bos Mannenmode Zuidhorn/Kollum

ZUIDHORN – Nog geen twee jaar is Bos Mannenmode gevestigd aan de Hoofdstraat in Zuidhorn, maar de herenmodezaak is nu al niet meer weg te denken binnen het dorp. ‘We zijn de enige herenmodezaak in de wijde omtrek, die zich richt op mannen tussen de twintig en negentig’, vertelt eigenaar Wybian Bos. ‘Omdat we de enige zijn in de omgeving vinden we het belangrijk dat mannen van alle leeftijden hier terecht kunnen’. En of mannen van alle leeftijden bij Bos Mannenmode terecht kunnen! Er is voor ieder wat wils. Of het nou gaat om een casual look voor de hippe twintiger of voor een statig pak, een ieder wordt op zijn wenken bediend bij Bos Mannenmode waar merken verkrijgbaar zijn als Mc Gregor, Com4, New Zealand Auckland, Nudie Jeans, Alan Red, Ledûb en nog veel meer. Wybian Bos heeft er zijn persoonlijke missie van gemaakt om alle klanten tevreden naar buiten te laten gaan. ‘Eerlijk zijn naar de klant, dat is misschien wel het allerbelangrijkst wil je goede zaken doen. Als iemand uit het pashokje komt met iets wat hem niet staat, dan zeg ik dat eerlijk. Ik wil dat iedereen tevreden is met zijn aankoop’, aldus Bos. ‘Dat is de beste reclame voor je bedrijf’. Voor het najaar is er weer flink volgens de laatste trends ingekocht. ‘Blauw is nog steeds de best verkochte kleur voor mannen, dus dat blijft altijd in de mode. Ook paars is dit jaar weer volop aanwezig in de schappen. Daarnaast heb ik ook veel groen, bruin en grijs.  Overhemden doen het nog altijd goed, maar je ziet ook veel dikke gebreiden vesten en truien’, weet Bos. Waar vorig jaar nog veel bonte prints waren te vinden, is dat dit jaar minder. ‘Maar een ruitje of een streepje doet het natuurlijk altijd goed!’ Bos Mannenmode is gevestigd aan de Hoofdstraat 10 in Zuidhorn en heeft ook een vestiging in Kollum aan de Voorstraat 97.

Zuidhorn Bos mannenmode-2

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here