Fitnesscentrum Boost Grootegast wordt low-budget

0
30

GROOTEGAST – Dit jaar is het zes jaar geleden dat fitnesscentrum Boost haar deuren opende in Grootegast. De opening van dit sportcentrum bleek een schot in de roos, gezien het grote aantal leden dat zich sindsdien heeft aangemeld. Vooral de laagdrempeligheid en de gemoedelijkheid maakte dat iedereen zich meteen thuis voelde. In oktober 2013 openden eigenaren Anne en Jolanda Bouwer een nevenvestiging aan de Zoom 31 in Surhuisterveen, waarbij een nieuw concept werd gelanceerd. In de loop van oktober 2014 gaat ook vestiging Fitnesscentrum Boost over naar dit succesvolle Fit-Now! concept waarbij wordt ingespeeld op de wens van veel sportbeoefenaars om goedkoop doch hoogwaardig te kunnen fitnessen. Het grote verschil met bestaande low-budgetketens is dat Fit-Now! de low-budgetprijs weet te koppelen aan service en begeleiding door gecertificeerde en ervaren fitnessinstructeurs. Tevens blijft Fit-Now! Grootegast een groot scala aan live groepslessen aanbieden. De sportfaciliteiten worden ondermeer vergroot door het plaatsen van een doorlopend fitnesscircuit en ook worden de openingstijden flink verruimd. Op zaterdag 11 oktober en zondag 12 oktober van 11.00uur tot 14.00uur kunnen belangstellenden een kijkje nemen op de open dagen en meer informatie inwinnen over dit vernieuwde fitnessconcept. Zie ook de advertentie elders in deze krant.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here