Gezellige buitenspeelactie voor een veiligere buurt

0
17
Warfhuizen - buitenspelen

WARFHUIZEN – ‘Het is geen wonder dat er in Warfhuizen zo hard wordt gereden want er is geen kip op straat’, is een opmerking die LIJN30 zich ter harte heeft genomen en om die reden organiseerden zij afgelopen week een uurtje buitenspelen. Een groepje kinderen verkocht limonade, een groep volwassenen zat gezellig bij elkaar te kletsen, op een andere plek werden spelletjes gespeeld en werden er enorme bellen geblazen. Over het algemeen waren de reacties van passanten positief. De boeren die druk bezig waren met hun oogst konden de actie wel waarderen en reden rustig door de straat. Slechts twee passanten dacht er anders over en af een extra dot gas.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here