Jongerencentrum Malibu gaat vaker open

0
15

GRIJPSKERK – De negentienjarige Chiel Dekker is de nieuwe stagiare bij Stichting Welzijn gemeente Zuidhorn.
De Zwollenaar heeft als taak gekregen het Jongerencentrum Malibu aan het Kerkplein 6 in Grijpskerk levendiger te maken. Malibu is daarom vanaf nu vaker open, en wel op woensdag van 12.00 tot 22.00 uur en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur. Jongeren van 12 tot en met 17 kunnen elkaar hier ontmoeten en er kunnen diverse activiteiten worden gedaan. Zo is er de mogelijkheid om te poolen, te gamen en te darten. Eens in de zoveel tijd zullen er activiteiten worden georganiseerd buiten het jongerencentrum om door Chiel in samenwerking met de jongeren. De eerst volgende is ‘Zuppa Futsal’, een zaalvoetbalactiviteit in de herfstvakantie waar iedereen aan mee kan doen. Opgeven kan via sportinzuidhorn.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here