Modeshow voor najaarscollectie

0
41
Modique Johanna

Modique Buitenpost

BUITENPOST – Vaste klanten van Modique in Buitenpost kijken er al naar uit: 10 oktober vindt er de modeshow plaats waarin de mode van het najaar wordt gepresenteerd. Zes mannequins showen op professionele wijze de trends en de highlights van het komende seizoen. ‘De modeshow organiseren we in samenwerking met ’t Schoenenhuys, die onlangs de deuren opende enkele panden verderop’, vertelt Gerrie Posthumus. ‘Ook onze eigen schoenencollectie van het merk Fab wordt geshowd’. 

’s Middags om 13.30 uur zal de eerste modeshow te zien zijn, en ’s avonds om 19.00 uur is de tweede show te bewonderen. ‘Het is een laagdrempelige modeshow. We zetten stoelen neer voor wie wil zitten, maar wie gewoon eventjes om het hoekje wil kijken is ook zeker welkom’, aldus Gerrie.  Volgens Gerrie is de najaarsmode van dit jaar echt voor iedereen toegankelijk. ‘Er is voor ieder wat wils. De broeken vallen dit seizoen vrij smal, maar wij hebben ons best gedaan om ook wat wijdere broeken in te kopen. De vesten en truien vallen dit jaar wat losser. Het hoeft niet allemaal meer zo strak. Verder zien we veel breisels, zowel grof gebreid als wat fijner, we zien dikke warme vesten en grote stola’s en shawls’, vertelt Gerrie. Qua kleur kan men dit najaar rekenen op veel donkere kleuren. ‘Zwart en grijs zijn de basiskleuren dit seizoen’, vertelt Gerrie. ‘Daarnaast is donkerrood ook een kleur die het goed doet. Maar we hebben ook de pasteltinten als oudroze en mintgroen’. Wat het dit seizoen minder doet zijn de broeken met print. ‘De drukke prints, die we vorig jaar veel zagen, zijn er een beetje uit. Wat we nog wel veel zien is de zogeheten ‘ton-sur-ton’-prints. Deze prints zijn minder opvallend, maar maken wel dat de broek net dat beetje specialer is’, aldus Gerrie.

Bij Modique in Buitenpost is onlangs een nieuw merk kleding geïntroduceerd. Het merk Sandwich hangt voortaan in de schappen. ‘Dit merk heeft hele mooie stoffen, de kleuren zijn ook erg mooi’, zegt Gerrie. Wie de komende tijd twee artikelen van het merk Sandwich koopt, krijgt daarbij een set gratis handschoenen. Daarnaast krijgt men bij aankoop van een gekleurde panty van het merk Oroblu van 50 denier een gratis nagellak in dezelfde kleur. Modique is te vinden aan de Nijenstein 11 in Buitenpost.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here