Oktober is Shoptober bij Het Schoenenhuys

0
13
Surhuisterveen - t schoenenhuys

Het Schoenenhuys

SURHUISTERVEEN – Al ruim dertig jaar is Het Schoenenhuys gevestigd in Kollum. De afgelopen twee jaar zijn daar twee vestigingen bij gekomen, in Surhuisterveen en Buitenpost. ‘Bij het Schoenenhuys gaan we voor de beste kwaliteit en een heerlijke pasvorm. Maar daar houdt het niet op. De schoenen moeten er ook vooral mooi uitzien’, vertelt Linda. ‘Dit najaar zie je veel stoere materialen en verschillende texturen. Een voorbeeld daarvan zijn Bikerboots, veterschoenen en enkellaarzen met blokhakken. Als je van gemakkelijke schoenen houdt zit je dit najaar ook goed, want bijna elke trend is te combineren met runners. Naast ronde neuzen zie je in de schoenmode dit najaar ook steeds vaker de spitse neuzen. Deze trends zijn allemaal te vinden bij Het Schoenenhuys’, aldus Linda. ‘Wij werken er met z’n allen voor om onze klanten goed te adviseren en helpen we  graag bij het zoeken van de juiste schoenen, bij ons staat service op de  eerste plek,’ aldus de familie Groenveld.  ‘Wij voeren merken zoals onder andere Gabor, Via Vai, Red-rag, Durea, Van Lier, Rockport, Tamaris, Bugatti, AQA, Carmens, Ecco, Verhulst, Caprice, Rieker, JJ footwear en Ara. Vanaf november starten wij met het merk Rehab voor heren. Een merk wat staat voor kwaliteit, uniek en een goede pasvorm.’ Ook voor de kinderen is er een uitgebreide collectie schoenen. ‘Ook daar zie je hippe en trendy schoeisel met kwaliteit. Bij de meiden zie je bijvoorbeeld panterprints, metallics, riempjes en studs. Bij de jongens zie je veel veterboots en stoere sneakers’. Het Schoenenhuys heeft in de kindercollectie onder andere de merken Red-rag, Vingino, Braqueez, BunniesJR, Freaks, Jochie, Geox, Kipling, Little David en Gattino.

Omdat het alweer oktober is vindt Het Schoenenhuys het tijd voor gezelligheid. ‘Deze maand hebben we daarom Shoptober bij Het Schoenenhuys. Deze maand hebben we leuke activiteiten in de planning. Er komt een pedicure, Yda’s spray-tan Salon, winacties en nog veel meer! Als grote afsluiter van deze gezellige maand is er een Shoptober avond, waarbij iedereen 10% korting krijgt en bij aankoop van een paar schoenen een leuke goodiebag ontvangt’, aldus Linda. Het Schoenenhuys is gevestigd aan de Voorstraat 89 in Kollum, aan de Kerkstraat 17 in Buitenpost en aan de Kolk 8 in Surhuisterveen. Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en acties via de facebookpagina van het Schoenenhuys.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here