‘Opvallen mag weer!’

0
31
Kapsalon Kreatief

Kapsalon Kreatief Opende

OPENDE – Vaste klanten weten het al jaren, maar wie nog nooit bij Kapsalon Kreatief is geweest mist wat. Eenmaal binnen in de kapsalon is het altijd gezellig en druk. De dames zijn altijd in voor een praatje, voor een grapje en vooral voor een lach. ‘Het is zo belangrijk dat de sfeer goed is’, vertelt Jeannette Gjaltema, eigenaresse van Kapsalon Kreatief. ‘Zo voelt een ieder zich hier thuis’. Natuurlijk komen klanten niet alleen voor de gezelligheid. Ook het werk wat geleverd wordt is altijd goed en volgens de laatste trends.

Er is geen cursus of workshop voor kapsters of de dames van Kapsalon Kreatief in Opende zijn er bij. ‘Het hele jaar door doen wij aan bijscholing, om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken. Zo zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de wereld van kapsalons’, vertelt Jeannette. Onlangs ging Jeannette nog op pad om de trends voor het najaar te bekijken. ‘Het mag allemaal weer wat wilder’, lacht Jeannette. ‘Bij de mannen zijn de grote kuiven, de beachlook en de krullenbollen weer helemaal hip. Het mag wel wat sluik, het hoeft niet te netjes te zijn. Vrouwen mogen dit seizoen weer opvallen. Lang haar met laagjes, de jaren ’60-look, veel volume en touperen, het mag allemaal weer! Maar ook de hippe korte kapsels zijn helemaal van deze tijd!’ Ook qua kleur mag het allemaal weer wat uitbundiger. ‘Kopertinten zijn weer helemaal van deze tijd. Maar we proberen hier ook onze eigen draai aan te geven. Het mag weer glanzen en stralen!’ vertelt Jeannette. Ook in de make-up mag je weer opvallen. ‘Rode lippen, zwaardere make-up, cateyes’, somt Jeannette op. In de maand oktober heeft Kapsalon Kreatief een speciale actie: 12,50 korting op een nieuwe kleur.

‘De maand is nog maar net begonnen, maar het loopt al als een trein’, aldus Jeannette. De dames van de kapsalon zijn de komende tijd ook veel buiten de kapsalon in actie. Zo kun je ze tegenkomen bij de missverkiezing Beauty Princess North & Beauty Queen North, waar de kapsalon de kapsels van tachtig missen op één dag worden gedaan, of bij de Fixet Glamournight. Kapsalon Kreatief is gevestigd aan de Provincialeweg 64 in Opende.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here