Selectie Jong Oranje bekend

0
22

HARKEMA – De selectie van het Nederlands beloftenteam voor het Vierlandentoernooi in Harkema en Heerenveen is bekend. ‘We spelen drie wedstrijden tegen grote voetballanden en dat is een mooi moment voor deze jongens om internationale ervaring op te doen. Veel spelers staan op de drempel van Jong Oranje en in deze acht dagen kunnen we ze op verschillende vlakken beoordelen. Elke speler staat in ieder geval een keer in de basis, dus we hebben voldoende gelegenheid ze aan het werk te zien’, aldus Reijnierse.
Het Nederlands beloftenteam speelt twee van zijn drie wedstrijden op De Bosk in Harkema. De volgende wedstrijden worden op De Bosk gespeeld: Nederland – Turkije (9 oktober, 19.30 uur); Duitsland-Turkije (11 oktober, 15.00 uur); Nederland – Duitsland (13 oktober, 19.00 uur). KNVB-coach Remy Reijnierse neemt de volgende 22 spelers mee voor de wedstrijden tegen Turkije, Duitsland en Engeland: Yassin Ayoub (FC Utrecht ); Peet Bijen, Alvin Daniels (FC Twente); Wessel Dammers, Rick Karsdorp, Lucas Woudenberg (Feyenoord);  Huseyin Dogan  (Sparta Rotterdam); Maarten de Fockert  (sc Heerenveen); Hans Hateboer  (FC Groningen);  Thom Haye, Wesley Hoedt, Derrick Luckassen (AZ);  Vincent Janssen  (Almere City); Ricardo Kishna, Peter Leeuwenburgh, Kenny Tete (Ajax); Dean Koolhof (De Graafschap); Bas Kuipers (Excelsior); Clint Leemans, Elvio van Overbeek, Rai Vloet, Jordy de Wijs (PSV). Kaarten zijn verkrijgbaar bij Allure Bloemen & Woonaccessoires aan de Warmoltstrjitte 8 in Harkema. Tickets voor de groepenactie en passe-partouts zijn daarnaast te reserveren via tickets@harkemaseboys.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here