Varkensvlees van gezonde afkomst

0
9

GRIJPSKERK – Varkensvlees mag weer. Niet alleen vanwege de prijs, maar ook vooral om de gezonde afkomst. Bij slagerij Boersema in Grijpskerk komen de karbonades, de ham en andere lekkernijen van Friberne, het uit Gaasterland afkomstige kruidenvarken. Dit varkensvlees is alleen verkrijgbaar bij vakslagers en speciale horecabedrijven. In de gemeente Zuidhorn is slagerij Boersema de enige slager die dit vlees verkoopt, en dat viert Slagerij Boersema de hele week. Om de Week van het Vlees voor zoveel mogelijk klanten toegankelijk te maken, kan de klant op verschillende manieren meedoen. Er worden smakelijke recepten aangeboden waarbij alle ingrediënten direct aantrekkelijk geprijsd verkrijgbaar zijn. Enige kennis van het Gaasterlands Kruiden Varken wordt beloond met leuke prijzen. En voor de kinderen zijn er naast het (h)eerlijke plakje worst vrolijke ballonnen en kleurplaten beschikbaar. Zie ook de advertentie elders in De Streekkrant.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here