Winnaars kleurplaatwedstrijd

0
19
Leens - kleurwedstrijd

LEENS – Op zaterdag 4 oktober is de uitslag bekend gemaakt van de kleurwedstrijd bij Service Bouwmarkt & Decohome van Duinen in Leens. Het was een gezellige drukte op de winkel vloer, alle veertien deelnemende kinderen waren hierbij aanwezig. Nadat ze allemaal waren voorzien van ranja en een zakje koekjes werden alle kinderen door Annelies Meijering van Duinen bedankt voor het inleveren van alle mooie kleurplaten. De kinderen kregen allemaal een tasje met wat lekkers en een kadootje. Per leeftijds categorie werd er nog een extra prijs uitgereikt: bij de twee- tot vijfjarigen won Gert-jan Mulder, bij de zes- tot achtjarigen Aido Haveman, en bij de negen- tot elfjarigen: Daniek de Boer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here