Workshops Kloostermuseum tijdens Oktober Kindermaand

0
16
Aduard - oktober kindermaand

ADUARD – In het kader van Oktober Kindermaand worden er in het Kloostermuseum in Aduard verschillende activiteiten gehouden. Op zondag 12 oktober is er om 13.30 uur de gelegenheid om mee te doen met een workshop geneesmiddelen maken. Met behulp van kruiden uit de kloosterkruidentuin leren de kinderen zalfjes en drankjes te maken zoals de monniken dat deden in de Middeleeuwen. Op zondag 19 oktober is er om 13.30 uur een workshop over de kunst van het kalligraferen. De kunstwerken die gemaakt worden mogen meegenomen worden naar huis. Deelname aan de workshops is voor kinderen gratis. De begeleider betaalt de gewone entree en krijgt daar ook een rondleiding voor terwijl de kinderen aan het werk zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here