Zunobri wint uit en A1 wordt kampioen

0
7

ZUIDHORN – Zunobri speelde zaterdag uit tegen SIM. Het team schoot uit de startblokken en binnen tien minuten was de tussenstand 1-5. Hierna ging de storm wat liggen en kwam SIM beter in de wedstrijd. Het team uit Zuidhorn bleef echter de bovenliggende partij.
De ruststand kwam op 6-8 te liggen. Na de rust kwam het team scherp uit de kleedkamer. Door goed combinatiespel liep het team vlak na rust uit naar 7-13 en gaf het SIM de genadeklap. Zunobri haalde met deze wedstrijd de eerste uitpunten van het seizoen.  In punten blijven zij gelijk met de tweede plaats, op doelsaldo staan zij vierde. Daarnaast speelde Zunobri A1 haar kampioenswedstrijd tegen DES. Deze wedstrijd zou eigenlijk al eerder gespeeld worden maar de Norgers konden toen geen team op de been krijgen.
Zunobri ging goed van start en het werd al snel 4-0, daarna scoorde DES ook en gingen Zunobri met 7-2 de rust in. Na de rust gingen de doelpunten als warme broodjes over de toonbank en werd de uiteindelijke stand 13-5 en was Zunobri A1 kampioen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here