Afscheid van bestuursleden Struuntocht

0
46
Struuntocht afscheidsfoto

LUTJEGAST – Tijdens een feestje in het Kompas in Lutjegast hebben Hennie Oldenburger en Greetje Gemmink afscheid genomen als bestuurslid van Stichting Promotie Lutjegast, het bestuur van de Abel Tasman Struuntocht. Het afscheid van Hennie Oldenburger was helemaal speciaal, omdat zij bestuurslid was van het eerste uur. Samen met Piet Miedema (voorzitter) is ze in 2003 begonnen met de Abel Tasman Struuntocht. Hennie is elf jaar lang penningmeester geweest. Ook Greetje Gemmink was al jaren actief in het bestuur, ze nam vele taken waaronder cultuur voor haar rekening. Uit handen van voorzitter Piet Miedema ontvingen de twee trouwe bestuursleden een attentie en een bos bloemen. Het is dan ook niet gemakkelijk om ze te vervangen. Toch presenteerde het bestuur dit jaar drie nieuwe bestuursleden, die alweer enkele maanden meedraaien om alle activiteiten voor de nieuwe stuuntocht op te pakken.
Deze vierde Abel Tasman Struuntocht vindt plaats op 12 september 2015. De inschrijving voor de tocht start eind december.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here