Back to the Sixties viert vierde lustrum

0
28
Surhuisterveen - back to the sixties

SURHUISTERVEEN – Het Feanster Back to the Sixties viert gaar vierde lustrum. Voor de twintigste keer wordt het feest gehouden, en wel op zaterdag 8 november. Om dit heugelijke feit extra aandacht te geven wil de organisatie het feest extra feestelijk aankleden. Naast drie discjockeys verdeeld over twee zalen en enkele optredens van Wooden moons, zijn er leuke prijzen te verdienen wanneer de gasten verkleed komen naar De Lantearne.  Om de drempel om verkleed te komen zo laag mogelijk te houden is er een deal gesloten met kledingverhuur Eringa in Opende. Wie zich daar meldt met een toegangskaart voor Back to the 60’s en 70’s, krijgt korting op een flower-power-kostuum, rock ‘n roll-jurkje of disco-pak. Op de dansvloer worden de meest bijzonder verklede gasten in de prijzen gezet. Daarbij valt te denken aan cadeaubonnen, een dinerbon voor twee personen en zelfs een weekendje weg. ‘De twintigste editie van ons festival laten we niet zomaar voorbij gaan’, aldus voorzitter Numan. De voorverkoop gaat van start op donderdag 9 oktober. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Intertoys in Surhuisterveen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here