CDA Grootegast op bezoek bij De Zijlen

0
35
de zijlen 1

GROOTEGAST – Fractie en wethouders van het CDA in Grootegast brachten onlangs een bezoek aan alle locaties van De Zijlen in Grootegast. De komende jaren gaat er veel veranderen in de zorg en daarom wilden de raadsleden en wethouder eens nader kennismaken met de activiteiten van De Zijlen.  Het gezelschap startte op de locatie ‘De Sluis’ bij het zwembad, om vervolgens naar de locatie aan de Hoofdstraat te gaan. Aansluitend werd een bezoek gebracht aan de ambulante cliënten. Deze mensen wonen zelfstandig en krijgen afhankelijk van de vraag een aantal uren zorg om structuur in het leven te behouden. Laatste locatie was ‘Parklaan’. Hoewel de toekomst nog niet volledig duidelijk is, is het voor het CDA Grootegast wel duidelijk dat De Zijlen goede stappen maakt naar hoe de Wmo vanaf volgend jaar moet gaan werken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here