De Kruidhof oogst een geweldig seizoen

0
8
Buitenpost oogstdag Kruidhof VP-3

BUITENPOST – Als afsluiting van het seizoen organiseerde botanische tuin De Kruidhof in Buitenpost afgelopen zaterdag een oogstdag. Ruim 1100 bezoekers kwamen genieten van de opbrengst van de tuinen. De Kruidhof zelf bleef niet met lege handen achter: de oogst van de botanische tuin was vooral een geweldig seizoen. “We hebben dit jaar bijna 20.000 bezoekers mogen ontvangen en dat is meer dan ooit!”, liet directeur Jan Willem Zwart weten. “Steeds meer mensen weten de weg naar onze prachtige botanische tuin te vinden en realiseren zich dat hier veel meer te beleven is dan je in eerste instantie bij een botanische tuin verwacht.” Op de oogstdag genoten bezoekers van de jaarlijkse Fruitshow van bijzondere oude fruitrassen en een markt met proeverijen, streek- en biologische producten in de Kloostertuin en de kas.  Een professionele jury bestaande uit bakker Siep van der Bijl, Tweede Kamerlid Lutz Jacobi en directeur van De Kruidhof Jan Willem Zwart verkoos de taart van mevrouw Wiersma uit Dokkum als winnaar van de appeltaartbakwedstrijd.

Buitenpost oogstdag Kruidhof VP-2

Buitenpost oogstdag Kruidhof VP

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here