Drie bijeenkomsten Slim Wonen Westerkwartier

0
5

GRIJPSKERK/ADUARD/OLDEHOVE – Vertegenwoordigers van het project Slim Wonen Westerkwartier beleggen drie bijeenkomsten in de gemeente speciaal voor mensen geïnteresseerd in energiebesparende maatregelen. Gemeente Zuidhorn informeert aanwezigen over subsidie- en financieringsmogelijkheden. Reint Brondijk, woon- en duurzaamheidsadviseur, rekent uit wat een duurzame woning oplevert. Lokale ondernemers vertellen over de mogelijkheden om een woning energiezuinig en comfortabel te maken. En bewoners van energiezuinige woningen delen hun ervaringen.
De eerste avond vindt plaats in Kerkplein 6 te Grijpskerk op woensdag 15 oktober. De tweede avond in Multifunctioneel Centrum te Aduard op 22 oktober en een dag later op 23 oktober in Dorpshuis ’t Humsterland te Oldehove. Alle bijeenkomsten beginnen om 19.30 uur. U bent van harte welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here