Echtpaar Kapma verguld met viering 60-jarig huwelijk

0
27
Zuidhorn 60 jarig huwelijk

ZUIDHORN – “Een mooie dag met familie en we kregen allemaal bloemen.” Treffender kon Evert Kapma het 60-jarig huwelijksjubileum niet omschrijven. Evert Kapma en Jeannette Elisabeth Oosters traden op 9 oktober 1954 met elkaar in het huwelijk en dat was voor burgemeester Bert Swart reden genoeg om het paar een bezoek te brengen. “We kregen ook nog een oorkonde namens de Koning. Prachtig!” De familie vierde het huwelijksjubileum met een etentje bij Zaal Balk in Zuidhorn. “Met kinderen en achterkleinkinderen, de kleinste is twee maanden oud”, aldus Kapma. “De vierde generatie is prachtig, we hebben volop genoten.” De Kapma’s vierden het met hun drie kinderen, zeven kleinkinderen en drie achterkleinkinderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here