Een kaarsje branden op de begraafplaats

0
15

ULRUM – Iedereen die een kaarsje wil branden op het graf van een dierbare, is 8 november van harte welkom op de begraafplaats in Ulrum. De begraafplaats aan de Leensterweg is dan opengesteld en wordt verlicht met fakkels, lichtjes, kaarsen en lantaarns.  Wie wil kan een brandend kaarsje te zetten op een graf, bij de urnenmuur of op een speciaal daarvoor ingerichte plek ter nagedachtenis aan een overledene.  In een speciaal ingerichte tent staat een kop koffie of thee klaar. Ook zijn er in beperkte oplage grafkaarsen te krijgen. De organisatie is in handen van ‘De vrijwilligers van begraafplaatsen Ulrum’ in samenwerking met uitvaartverzorging Monuta en begrafenisvereniging het Kerspel. Handig om te weten: de ingang aan de dorpszijde is voor fietsers en voetgangers, de ingang aan de kant van Leens is voor auto ‘s. De begraafplaats is geopend van 17:00 tot 19:30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here