Eerste editie ‘Grijpsrun’ zeer geslaagd

0
9
Foto hardloopevent 5 okt 2014

GRIJPSKERK –  In Grijpskerk vond vorige week de eerste Anker Grijpsrun plaats, onder auspiciën van Stichting Grijpskerk Gezellig. Ruim vijftig deelnemers zetten hun beste beentje voor en liepen hun rondjesdoor het park. Ouders met kinderen, broertjes en zusjes, vriendjes, klasgenootjes en echte fanatiekelingen liepen verschillende afstanden.  De eerste plaatsen gingen naar Myrthe Sijtsma (1 kilometer, 7.38), Jayden Helmhout (2 kilometer, 14.11), Marieke de Vries (4 kilometer, 23.02) en Johan van Straaten (7,2 kilometer, 27.57). Eenmaal over de finish kregen de deelnemers water, krentenbollen en appels en een herinneringsvaantje van hoofdsponsor Anker Verzekeringen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here