Grote verhuizing naar Het Hooge Heem

0
12
Grootegast VP verhuizing HogeHeem

ZUIDHORN – Bijna op de kop af een jaar nadat de bouw van start ging, betrokken afgelopen week de eerste bewoners van Woonzorgcentrum Het Hooge Heem hun nieuwe onderkomen. Op dinsdag werden de eerste verhuisdozen binnengedragen en dat bleef de hele week een vertrouwd gezicht. Bewoners woonden tijdelijk in Niekerk en in de Nijegast in Grootegast, maar kunnen nu eindelijk gaan genieten van hun vertrouwde uitzicht vanuit een prachtige nieuwe woning die van alle gemakken voorzien is. Uiteraard stak ook directeur Herman Kosse zijn handen uit de mouwen. Onze fotograaf vereeuwigde hem terwijl hij ook twee van de bewoners naar binnen loodste. Op pagina 13 een interview door Laura Wessels met Herman Kosse en twee bewoners van het Hooge Heem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here