Informatie- en ontspanningsmiddag voor ouderen

0
6

LEENS – De Ouderenraad van de gemeente De Marne organiseert in samenwerking met het Rode Kruis Zorg en Welzijn op woensdag 15 oktober een informatie- en ontspanningsmarkt voor ouderen in het kader van de Internationale Dag van de Ouderen. Het thema van de middag is ‘Inspelen op verandering in de zorg’ om de ouderen voor te lichten over het zo lang en prettig mogelijk zelfstandig in hun eigen huis kunnen wonen. De middag begint om 13.00 uur met een inleiding door Dineke Mik, voorzitter van de Ouderenraad. Burgemeester Wiersma zal de opening verzorgen. Voor de rest zijn er maatschappelijke organisaties aanwezig, verschillende thuiszorgorganisaties, ouderenbonden, er is een parcours met scootmobielen, Stichting Mee, er zijn verschillende verkoopstands en de Rabobank houdt een voorlichting over internetbankieren. Voor de ontspanning is er het koor ‘Jong van Hart’ uit Kruisweg en er zijn demonstraties volks- en stijldansen. De middag wordt afgesloten om 17.00 uur. Alle ouderen , andere belangstellenden en kinderen zijn van harte uitgenodigd op deze woensdag 15 oktober in de Sporthal van Leens, Breekweg 4.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here