Knutselen met herfstmateriaal bij zorgbazaar de Kievit

0
35
Grijpskerk filmpje kievit herfst

GRIJPSKERK – Ook Zorgbazaar de Kievit is aangehaakt bij de Oktober Kindermaand. Tweemaal kunnen kinderen hier terecht om te knutselen met herfstmateriaal en afgelopen zaterdag was de eerste keer. Dat er met prachtige eikenbladeren, kastanjes of eikels veel te maken is, werd al snel duidelijk. Creatief omgaan met alle mooie spulletjes die zo uit de natuur komen, bleek een leuke bezigheid.
Op zaterdag 25 oktober kan er opnieuw geknutseld worden. Wie ook gratis mee wil doen aan deze herfstactiviteit moet zich wel even opgeven. Dat kan via zorgbazaar@gmail.com of 0636168713. De organisatie heeft graag dat er als begeleiding iemand van achttien jaar of ouder meegaat. Kijk voor meer informative over Zorgbazaar de Kievit op www.zorgbazaardekievit.nl.

Grijpskerk filmpje kievit herfst-2

Grijpskerk filmpje kievit herfst-3

Grijpskerk filmpje kievit herfst-4

Grijpskerk filmpje kievit herfst-5

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here