Let’s Move sport zich naar een hoog sponsorbedrag

0
17
sponsorgym Let's Move

GROOTEGAST/LUTJEGAST – De leden van GSV Let’s Move Grootegast-Lutjegast hebben allemaal een sponsorloop volbracht. Afgelopen dinsdag werd het spits afgebeten door de jongere leden van de dinsdag en de woensdag. Elk lid moest vier onderdelen afwerken. In een halve minuut tijd moesten ze rennen door de brug, springen op de trampoline, rollen op de mat en springen over de kast. Ze haalden ongeveer 1000 euro op. Op vrijdag werd het sponsorgebeuren nog een keer herhaald door de leden van de donderdag en vrijdag. Ook hier werden de longen uit het lijf gerend en gesprongen om ook een zo hoog mogelijk sponsorbedrag op te halen. Samen stonden zij garant voor ruim 1300 euro. ‘s  Avonds was er een Stuitbaltoernooi in Marum. Hier deden de oudere leden vanaf 15 jaar aan mee. Zij konden gesponsord worden per punt of met een vast bedrag. Naast dat deze leden ook nog ruim 300 euro hebben opgehaald is het team van de Turntjikkies derde geworden. De vereniging kan terug kijken op een zeer geslaagde sponsorweek met een totale opbrengst van ongeveer 2600 euro. Er waren twee meiden die het hoogste sponsorbedrag ophaalden. Dit waren Dyanne van der Land en Ashley Tigchelaar. Zij krijgen beiden een kaart voor het Turngala aanstaande zaterdag in Leek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here