Levend Ganzenbord door leden van Onderling Sterk Zuidhorn

0
12

ZUIDHORN – De leden van Onderling Sterk Zuidhorn zijn mensen met een beperking. Zij organiseren op zaterdag 25 oktober in en rondom de dorpsplein in het centrum van Zuidhorn een levend ganzenbord. De bedoeling is dat er wordt gestart bij ’t Holt om 14.00 uur en dat er bij diverse winkeliers opdrachten worden uitgevoerd. Veel winkeliers hebben hiertoe hun medewerking toegezegd. Daarnaast zijn er ook sportieve acties te doen zoals touwtrekken. Een ieder wordt uitgedaagd om mee te doen. Aanmelden kan door een papier met naam, adres en telefoonnummer in te vullen en voor 15 oktober te deponeren bij de informatiebalie van Albert Heijn in de bus van Onderling Sterk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here