Metamorfose voor Tineke Pater

0
17
Metamorfose Kapsalon Irene

ZUIDHORN – Kapsalon Irene heeft samen met Oleander Lingerie en Elysee Mode een metamorfose verzorgd voor Tineke Pater. Zij werd als winnares getrokken uit een bak met lootjes en werd tijdens de feestelijkheden rondom de opening van het nieuwe komplan in Zuidhorn, compleet in het nieuw gestoken. Eerst vertrok de winnares naar Oleander voor een nieuw setje lingerie van Prima Donna. Vervolgens kreeg ze bij Elysee mode een geweldige set kleding in de nieuwste herfsttinten. Kapsalon Irene verzorgde vervolgens nieuw haar en make-up. Met de nieuwste herfsttinten en tips om het kapsel op meerdere manieren te stylen kreeg Tineke drie kleuren haar die goed bij haar huid passen in een stoer maar vrouwelijk geheel. Toen de make up klaar was en de kleding aan bleek iedereen al uit tent te zijn vertrokken omdat de modeshow eerder dan gepland klaar was. Maar bij deze alsnog het prachtige eindresultaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here