Nieuwe fototentoonstelling HIP Lauwersoog

0
8
Fototentoonstelling HIP Lauwersoog

LAUWERSOOG – Wie houdt van de woeste zee, reddingsboten en vooral van mooie foto’s daarvan, moet vooral de nieuwe fototentoonstelling In Het Informatie Paviljoen in de haven van Lauwersoog bezoeken.
Op de nieuwe expositie staat de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij in de picture. Actiefoto’s van reddingboten en vrijwillige redders van de KNRM-reddingstations Lauwersoog, Schiermonnikoog, Ameland-Ballum en –Nes prijken aan de wanden van het Informatie Paviljoen. De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) redt ieder jaar meer dan 3.000 mensen op zee. De KNRM is een ongesubsidieerde hulpverleningsorganisatie, die in stand gehouden wordt door donaties, schenkingen en nalatenschappen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here