Prijs schieten op korf Zunobri

0
11
Winnaar Zunobri actie

ZUIDHORN – Zaterdag 4 oktober was er feest in Zuidhorn. Het centrum van Zuidhorn is drastisch veranderd. Als afronding van het Komplan Zuidhorn had de Zakenkring Zuidhorn en de ondernemers in samenwerking met de gemeente een gezellige dag georganiseerd. Ook Korfbalvereniging Zunobri was aanwezig op de “kleintje oranjemarkt”. Het doel voor de vereniging: laten zien dat korfbal meer is dan alleen maar een balletje mikken in de korf. De één minuut schieten actie, waarbij er in één minuut zoveel mogelijk doelpunten moesten worden gemaakt, werd volop benut. Allard Bloem ( zie foto) ging er vandoor met de autowasbon t.w.v. 15 euro aangeboden voor Autowascentrum Noordhorn. Foka won de kinderprijs: een tas met 2 bioscoopbonnen en een bidon aangeboden door Rabobank Noord West Groningen. Alle deelnemers kregen zaterdag al een appel of banaan die werd aangeboden door van Esch Groente en Fruit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here