Riëtte Renkema

0
12
Oldkerk vmh Riette Renkema

Het gaat goed met gospelkoor Rejoice. Het koor stelt de blijde boodschap centraal, het liefst op een swingende manier. Kortom, een concert van Rejoice zorgt voor voldoende reuring. Voorzitter Riëtte Renkema (foto) is blij met het succes van het koor, dat al jarenlang actief is.
Wat wil namelijk het geval. Gospelkoor Rejoice doet mee aan het online project Nederland Zingt Steeds Beter. Dit online project van de EO staat in het verlengde van het tv-programma Nederland Zingt, dat iedere zaterdagavond wordt uitgezonden op de publieke omroep. Rejoice heeft samen met negentien andere koren de tweede ronde bereikt van het online project.  De twintig overgebleven koren worden gecoacht door Herma van Piekeren, Talitha Nawijn, André Bijleveld en Eugène van Boheemen. Voor de pakweg veertig leden is het avontuur dus nog niet afgelopen. Het koor dient vóór 24 oktober een nieuw filmpje in te sturen, waarop het koor opnieuw wordt beoordeeld op haar vocale kwaliteiten en eenstemmigheid. “We zijn echt superblij en hopen stiekem op meer succes”, lacht Renkema. “Wat ons doel is met dit project? Nou we willen het niveau van ons koor echt naar een hoger plan brengen. Daar helpt de professionele begeleiding van de coaches bij. Heel leuk.” Van de twintig overgebleven koren vallen er na 24 oktober tien af. Duimen dus voor Gospelkoor Rejoice.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here