Rocktober in Niekerk trapt af met Firewall

0
11

NIEKERK – Rocktober is het thema van Café De Halte in Niekerk. Reden voor Friese rockers van de coverrockband Firewall om 18 oktober het podium van het café bestormen.
Bestond het repertoire van de West-Friese band uit Grootebroek een tijdje geleden voornamelijk nog uit rockklassiekers van onder andere Guns ‘N Roses, Pearl Jam, Metallica en Red Hot Chili Peppers, nu is ook muziek van eigen bodem aan de playlist toegevoegd. Ze spelen onder andere nummers van Blof en Van Dik Hout, Di-Rect en Go Back To The Zoo.  Op 22 november is het de beurt aan de boerenrockband Mooi Wark. Zij geven voor de tweede keer een miniconcert in De Halte. Vorig jaar was de zaal volledig uitverkocht. Kaarten voor Mooi Wark zijn te verkrijgen via De Halte en kosten 12,50 euro per stuk. Ze zijn ook te bestellen via  info@dehalteniekerk.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here