Sporters in de bres voor Pink Ribbon

0
8

OPENDE – Dressuurschool Carmen heeft in samenwerking met Astrid Witte van Witteborgsport uit Opende een trainingsplan opgezet om even stil te staan bij de strijd tegen borstkanker. Alle leerlingen van Dressuurschool Carmen zijn met introducees van harte welkom.
Op woensdagavond om 20.00 uur is er in de Tramahal in Oldekerk de hippe workout Piloxing. Deze les is speciaal ontwikkeld voor vrouwen, en bestaat uit een combinatie van boksen, dansen en Pilatus.
Donderdagochtend is er om 9.00 uur Bootcamp training in de binnenmanege bij Dressuurschool Carmen in Opende. Iedereen is welkom. De lessen zijn geheel gratis, er wordt alleen een donatie van mininmaal 5 euro voor Pink Ribbon gevraagd. Alle deelnemers ontvangen tevens een armbandje als herinnering aan deze speciale actie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here