TL-diploma voor examenkandidaten Nordwin College Buitenpost

0
7
Diplomering TL 2014 Nordwin College

BUITENPOST – Net als veel andere examenkandidaten konden de leerlingen van het VMBO-groen die afgelopen jaar de gemengde leerweg volgden in juni hun diploma in ontvangst nemen. Afgelopen donderdag werden aan hen echter ook nog de diploma’s van de theoretische leerweg uitgereikt.
Leerlingen die de gemengde leerweg op het Nordwin College volgen, doen allemaal examen in het extra vak Duits. De leerlingen voldoen daarmee aan het aantal theorievakken dat vereist is voor de theoretische leerweg.
Op die manier hebben ze naast hun diploma van de gemengde leerweg ook recht op het diploma van de theoretische leerweg. Dit diploma moet door de school apart aangevraagd worden en kan daarom niet tegelijkertijd met het andere diploma eind juni worden uitgereikt. De informele diploma-uitreiking werd gehouden in een gemoedelijke sfeer en, ondanks dat de leerlingen vorig jaar nog bij elkaar in de klas zaten, werden er veel herinneringen opgehaald uit een schooltijd waarin iedereen het prima naar zijn zin bleek te hebben gehad.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here