Tweemaal winst voor Heren 1 VC Grijpskerk

0
23

GRIJPSKERK – Afgelopen week stonden er twee wedstrijden op het programma voor het eerste herenteam van volleybalvereniging Grijpskerk Sport je Fit. Er moest zowel een bekerwedstrijd als een competitiewedstrijd gespeeld worden.
Op woensdag was Harkstede de tegenstander van Grijpskerk in de bekerwedstrijd. De wedstrijd resulteerde in een snelle 3-0 overwinning voor Grijpskerk. Hierdoor is het team weer een ronde verder in de bekercompetitie. Tevens stond er op zaterdag 11 oktober een competitie wedstrijd tegen Lycurgus op de planning. Het team, onder leiding van coach Stans Baar, begon fel aan de wedstrijd waardoor er direct een voorsprong op het bord stond. De heren wonnen de eerste set met degelijk spel en tactische ballen. De tweede set begon qua positie ongewijzigd en ook deze set resulteerde weer in een constante voorsprong en eenvoudige winst. De 3e set kwam er een wissel waar het team zodanig aan moest wennen dat Lycurgus de voorsprong nam. De set werd na een zeer spannend einde toch in het voordeel van Grijpskerk gewonnen. In de 4e set waren de tegenstanders niet meer in staat het Grijpskerk moeilijk te maken. Een mooie 4-0 overwinning was dan ook de terechte uitslag. De heren van VC Grijpskerk Sport je Fit staan nu gedeeld 2e in de 1e klasse: een beter seizoenstart hadden ze zich niet kunnen wensen.
VC Grijpskerk Sport je Fit Dames 1 speelde op donderdag 9 oktober ook een bekerwedstrijd tegen Vios. Zij verloren met 3-0.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here