WoonKwaliteitOnderzoek Overtuinen afgerond

0
9
overhandiging WKO Overtuinen

ZUIDHORN – Maandag 6 oktober overhandigde de  voorzitter van de Adviescommissie Bouwen en Wonen Zuidhorn het WoonKwaliteitOnderzoek (WKO) Overtuinen aan afgevaardigden van Wold & Waard, gemeente Zuidhorn en de Vereniging van Eigenaren van wooncomplex Overtuinen. Aan de hand van de uitkomsten van vragenlijsten opgestuurd aan de bewoners is het rapport opgemaakt. Uit het rapport blijkt dat de bewoners tevreden zijn over het wooncomplex. Zij belonen de woning met een gemiddelde cijfer van 7,9, het wooncomplex met een 7,7 evenals de woonomgeving. Kritiek is er amper en richt zich vooral op de bergruimtes die iets groter hadden gemogen. Het hele rapport is te lezen op www.vacpuntwonen.nl/zuidhorn.
Op de foto v.l.n.r.: Wim van Deel (voorzitter adviescommissie), Janneke Klijn (Wold en Waard), Henk Been, Jan Hut (vvE) en Fred Stol (wethouder Zuidhorn)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here