Zaalvoetbal in de herfstvakantie

0
7

ZUIDHORN – In de herfstvakantie kunnen alle jongeren uit de gemeente Zuidhorn weer meedoen aan het zaalvoetbaltoernooi. Op dinsdag 14, woensdag 15 en donderdag 16 oktober zal er in de Quicksilver S. sporthal in Zuidhorn een groot toernooi plaatsvinden. Het toernooi wordt georganiseerd voor drie verschillende leeftijdscategorieën. De leeftijdscategorieën zijn verdeeld vanaf 9 t/m 12 jaar (basisschool groep 5 t/m 8), 13 t/m 16 jaar en 17+. Op dinsdag spelen de jongeren van 9 tot en met 12 jaar van 12.30 tot 17.00 uur. De 13 tot en met 16-jarigen spelen woensdag van 11.30 tot 16.00 uur en de 17+categorie speelt donderdag van 12.00 tot 17.00 uur.
Deelnemers kunnen hun eigen team samenstellen en aanmelden op de website www.sportinzuidhorn.nl. Het is ook mogelijk om je team aan te melden door middel van de ingevulde flyers ingevuld op de post te doen. Er zijn door SportinZuidhorn namelijk speciale opgave-brievenbussen ontwikkeld en neergezet op de basisscholen in de gemeente Zuidhorn.  De kosten bedragen 2 euro per persoon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here