Alders ûnderweis: vragen over opvoeding delen met andere ouders

0
23

TWIJZELERHEIDE – Opvoeden is nog niet zo eenvoudig. Speciale cursussen zijn er niet, terwijl iedereen wel eens tegen problemen aanloopt. Daarvoor is Alders ûnderweis er. Om samen met andere ouders problemen of vragen bespreekbaar te maken. Door er gezamenlijk over te praten, zijn veel vragen vaak eenvoudig op te lossen.
De bijeenkomsten die in samenwerking met het Centrum voor Jeugd en Gezin worden georganiseerd,  zijn opgedeeld in thema’s. Het afgelopen jaar zijn de volgende onderwerpen behandeld: ‘Help, mijn kind luistert niet’, ‘Kinder EHBO’, ‘Voeding’, ‘Hoe houden we het gezellig aan tafel’ en ‘Misbruik van internet’. Per thema is er een deskundige aanwezig die meedenkt en tips geeft. De eerst volgende bijeenkomst is op 28 oktober, van  9.30-11.00 uur en wordt gehouden in Dorpshuis  De Jister. Het thema is: ‘Help, mijn moeder begrijpt mij niet..’ onder leiding van pedagoog Jolanda Verschure. Oppas is aanwezig. Meer informatie is te verkrijgen via Sjoukje Wolters, tel: 0511-443385. Bjirkewei 103-A, Twijzelerheide.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here