Alie’s Buffetrestaurant voor allerlei buffetten

0
75

ZOUTKAMP – Sinds zes weken is het aanbod in Zoutkamp van restaurants uitgebreid met Alie’s Buffetrestaurant. In dit restaurant kan men genieten van een heerlijk warm of koud buffet, bestaande uit salades, visschotels, kleine hapjes, soepen, gebakken aardappelen, patat, warme groenten, bami/nasi, vier soorten vlees en een heerlijk ijsbuffet na. ‘Tevens bieden we u een heerlijke lunch, plate service en high tea. Wij verzorgen ook afhaalmenu’s, catering voor feestjes en het is mogelijk de locatie af te huren met gebruik makende van de buffetservice’, aldus Alie Rienewerf. De openingstijden zijn van 1 april tot 1 oktober van 10.00 tot 21.00 uur. Tussen 1 oktober en 1 april is Alie’s Buffetrestaurant maandags en dinsdags gesloten. ‘Maar uiteraard zijn we wel beschikbaar voor een feestje, vergadering of high tea. Daarvoor kan men met ons contact opnemen’, vertelt Alie. Naast de buffetten voor een betaalbare prijs, gezelligheid en kwaliteit kunnen gasten van Alie’s Buffetrestaurant ook themabuffetten, stamppot buffetten en livemuziek verwachten. Houdt daarvoor de Facebook-pagina in de gaten. Parkeren kan voor de deur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here