Een blinkende auto voor het goede doel

0
27
Doezum - world servants

DOEZUM/SURHUISTERVEEN – Vanaf zaterdag 25 oktober zal voortaan iedere laatste zaterdag van de maand van 13.00 tot 16.00 uur het mogelijk zijn om auto’s te laten wassen op het terrein van Formido in Surhuisterveen. Met het laten wassen van auto’s wordt het werk van projectgroep Surhuisterveen/Doezum van World Servants gesteund. De projectgroep wordt gevormd door Else van Dijk, Emma de Haan (beiden Doezum),  Jitske van der Wijk, Wianna Vrieswijk (beiden Surhuisterveen) en Reina Brouwer (Surhuizum). Zij gaan in juli 2015 meedoen aan een project in Zambia. Daar zullen de dames meebouwen aan het bouwen van een kliniek en huizen voor het verplegend personeel. Om aan het project deel te kunnen nemen is er veel geld nodig. Daarom worden er de komende tijd in de regio diverse acties gehouden. De eerste actie betreft het wassen van auto’s. Voor slechts 5 euro wordt een auto gewassen, voor een busje betaalt men 10 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here