Geslaagde ouderenmiddag in sporthal Leens

0
15
leens zorgmarkt

LEENS – In de sporthal in Leens werd vorige week woensdag na een voorbereiding van maar liefst acht maanden de ‘Dag voor de Ouderen’ georganiseerd. Ouderen krijgen met veel veranderingen te maken als gevolg van de invoering en uitbreiding van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning.
De ouderendag speelde daar op in. Burgemeester Koos Wiersma opende de middag, die in totaal 327 bezoekers wist te trekken. Op de dag waren stands met onder andere het Zorgloket van de gemeente, de Stichting Mee en thuiszorgorganisaties. Voor de ontspanning waren er demonstraties volksdansen/stijldansen en trad het koor ‘Jong van hart’ uit Kruisweg op. Aan het einde van de middag werden de leden van de werkgroep in het zonnetje gezet door de voorzitter van de Ouderenraad.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here