Sleutels voor duurzame woningen

0
5
Zuidhorn Energiezuinigewonig

ZUIDHORN – De nieuwe bewoners van de Boteinstraat in de woonwijk De Oostergast ontvingen vrijdag in bijzijn van de wethouders Stol en Bakker hun huissleutels. De wethouders gaven de nieuwe bewoners een warm welkom, gezien het feit dat zij met hun nieuwe woning een positieve bijdrage leveren aan het verduurzamen van de gemeente. De woningen zijn voorzien met een pakket aan duurzaamheidsmaatregelen zoals driedubbele beglazing, verbeterde kierdichting, een gebruiksvriendelijk ventilatiesysteem en vloerverwarming. Ook hebben de woningen zonnepanelen. In Zuidhorn wordt er meer gebouwd aan starterswoningen, projectwoningen en vrijstaande woningen. Meer informatie is te vinden op www.deoostergast.info.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here