Try-out Loet broedt in ‘t Marnehoes

0
7

WEHE-DEN HOORN – Rabo Jong Talent Ruth Bakker, bekend van haar bekroonde voorstelling Loet Moet, speelt op zaterdag 25 oktober de allereerste try-out van haar nieuwe voorstelling Loet broedt in ’t Marnehoes te Wehe den Hoorn, Kerkstraat 21. In deze prachtige en interactieve familietheatervoorstelling vol muziek en schimmen- en poppenspel laat artistieke duizendpoot Ruth Bakker opnieuw zien dat ze vol plezier en passie met het publiek speelt. Ruth signeert na de voorstelling haar debuut kinderboek ‘Loet Moet’ welke die middag te koop is voor 12,50. Entree voor de voorstelling: 6 euro voor iedereen, inclusief ranja en iets lekkers. Reserveren is gewenst: 0595-571395 of 06-52045602.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here